Україна знову зіграла внічию у відборі на ЧС-2022. Тепер з Казахстаном

Дата:

Збірна України з футболу не зуміла вдома переграти Казахстан – 1:1. У перших трьох турах відбору на Чемпіонат світу-2022 українці здобули три нічиї з ідентичними рахунками.

Детальніше про матч – у матеріалі РБК-Україна.

Тренерський склад значно перетасував склад, випустивши зі старту відразу шість нових гравців – Трубін, Кривцов, Михайличенко, Сидорчук, Шапаренко та Мораєс змінили Бущана, Забарного, Миколенка, Макаренка і Зубкова. Свої місця в стартовому складі зберегли Матвієнко, Караваєв, Малиновський, Зінченко і Яремчук.

З самого початку поєдинку українці взяли м'яч під контроль і приступили до розкриття оборони Казахстану. І вже на 13-й хвилині "жовто-сині" ключик трохи не підібрали. Зінченко прихованим пасом вивів Мораєса на хорошу позицію, але Жуніор пробити як слід не зміг. А ще через три хвилини Мораєс мав ще один шанс відзначитися. Після подачі з флангу від Малиновського бразильський українець в дотик пробивав по воротах, але м'яч пройшов трохи повз.

Але все ж українці домоглися свого. На 20-й хвилині казахи обрізалися на своїй половині, м'яч перехопив Зінченко, простягнув до штрафного і відпасував на Яремчука. Той в дотик обвідним ударом послав круглого у сітку – 1:0.

Далі українці могли зміцнювати свою перевагу, але до кінця першої половини рахунок так і не змінився. Свої можливості втратили Яремчук, Мораес і Кривцов.

Друга половина продовжилася за сценарієм першого тайму. Українці на старті другого тайму могли забивати мінімум двічі – свої моменти не реалізували Яремчук та Мораєс. А далі, чи не вперше, відповіли казахи. Та так, що рахунок у матчі став рівним. Мужиков на 59-й хвилині отримав м'яч на куті штрафного і в дотик обвідним ударом вразив ворота Трубіна – 1:1.

Українці змогли прийти в себе лише хвилин через десять. Реальний шанс змарнував Зубков, який вийшов на зміну. Малиновський розрізав увесь захист і вивів вінгера "Ференцвароша" на ударну позицію, але той переграти кіпера казахів з меж карного майданчику не зміг.

На останній хвилині основного часу українці могли сподіватися на пенальті – центрбек казахів клав руки на Довбика, який впав у штрафному. Але рефері не вгледів порушення. А вже на 90+3 хвилині Довбик відмінно розібрався у штрафному з захисником казахів і потужно пробив по воротах, але на місці був кіпер Казахстану.

В підсумку третя нічия підопічних Шевченка і лише три очки. Франція свій матч проти Боснії виграла і тепер має 7 балів.

Нагадаємо, в першому матчі відбору на ЧС-2022 Україна на виїзді здобула нічию у Франції – 1:1.

У другому турі українці вдома не змогли втримати переможний результат, зігравши внічию з фінами 1:1.

0 0 голосів
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Поділитися:

Subscribe

Популярне

Останні новини
Останні новини

США запровадили санкції проти чиновників та членів проросійського руху Грузії

Міністерство фінансів США наклало санкції на двох грузинських урядовців...

Без ризику війни не буває: Столтенберг про далекобійні удари по Росії

Країни Заходу окремо ухвалюватимуть рішення про зняття обмежень для...

Глибокі зміни мозку під час вагітності виявлені вперше науковими дослідженнями

Організм людини під час вагітності зазнає глибоких фізіологічних змін,...

У Торонто таки покажуть пропагандистський фільм “Росіяни на війні”

Попри шквал критики кінофестиваль у Торонто все ж таки...